Национален конкурс за литературно есе на тема „Какво искам да променя в образованието“

Днес 16.02.2024 година победителите в Националния конкурс за литературно есе „Какво искам да променя в образованието“ посетиха Народното събрание. Събитието се организира от Фондация „На крилете на знанието“.

🛎 Сградата на най-висшия орган в държавата посетиха петимата лауреати в конкурса, които бяха избрани сред 130 участници от цялата страна. Това са Лора Георгиева, Яна Марчовска, Владимир Цанов, Борислава Кискинова и Гергана Христанова.

🗣Домакин на събитието беше народният представител Свилен Трифонов, който изслуша идеите на учениците за реформи в образователната система. Младите хора изведоха необходимост от промяна на учебните програми, увеличаване на практическите занятия, осъвременяване на материалната база, висока квалификация и мотивация на училищните специалисти.

🏅След дискусията депутатът Свилен Трифонов и директорът на фондацията Николай Иванчев връчиха официални грамоти на победителите в конкурса.

👉По време на посещението в парламента младите хора разгледаха залите, в които Тодор Живков и Людмила Живкова са посрещали делегации от цял свят. Те наблюдаваха част от петъчния Парламентарен контрол, по време на който народните представители задаваха въпроси към министрите.

+2

Вижте анализите и рекламите

Подсилване на публикация

Всички реакции:

1717

One Reply to “Национален конкурс за литературно есе на тема „Какво искам да променя в образованието“”

  1. Привет, това е коментар.
    Управлението, промените, редактирането и триенето на коментарите става в секция Коментари на таблото.
    Аватарите на потребителите, които коментират, идват от Gravatar.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *