Регионален конкурс „Градове на бъдещето“

🎨 Арт предизвикателство

🏫 Създай своя град на бъдещето 🏬

🔔 Фондация „На крилете на знанието“ обявява Регионален конкурс на тема „Градове на бъдещето”. Конкурсът се организира за първа година и е под патронажа на Областна администрация – Плевен. Чрез него искаме да насърчим творческото мислене, креативността и визията за иновации на младите хора от Плевенска област.

💁‍♀️Кой може да участва?

В конкурса могат да участват ученици от начален, прогимназиален и гимназиален етап, разпределени в три възрастови групи – I-IV клас, V-VII и VIII–XII клас.

✍️Какво е творческото предизвикателство?

Претворете най-смелите си мечти и се пуснете на крилете на фантазията. Как ще изглежда вашият град след десетилетия?

Нарисувайте как изглеждат жилищните сгради, училищата, какви технологии се използват. Освен с рисунка можете да създадете макет на вашия град на бъдещето. Имате пълна свобода да развихрите въображението си и да предскажете какво ще бъде икономическото и технологично развитие на населените места в Плевенска област.

ℹ️ Какви са изискванията към творбите?

Всеки може да се включи с една рисунка с материали и техники по избор във формат А4 или да направи различни макети на избрано място, сграда, паметник.

На гърба на всяка творба трябва да са посочени: три имена, години, училище, име на ръководител, телефон за връзка.

📆 Какъв е срокът за участие?

Рисунките и макетите се приемат от 1-ви до 30-ти април и ще бъдат оценени от комисия, която ще излъчи по трима победители в трите възрастови категории. Творбите могат да се изпращат сканирани на имейл адрес: znanieto.foundation@gmail.com.

🏆 Призове

Наградите ще бъдат връчени на 15-ти май- празника на Плевен от областния управител на област Плевен Виолета Иеремиева и от представител на Фондацията. Победителите ще получат парични и предметни награди.

Очакваме вашите творби с нетърпение!

Може да бъде изображение с небостъргач

Вижте анализите и рекламите

Подсилване на публикация

Всички реакции:

33

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *